Etkinlik Yeri

lEtkinlik kapsamındaki teorik eğitimler ile açılış ve kapanışta yer alan toplantılar Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Yerleşkesi’nde bulunan Sağlık Bilimleri Fakültesi binasında bulunan 172 Kişilik Seminer Salonunda ve uygulamalı eğitimler ise Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (MERLAB) yüz yüze gerçekleştirilecektir. Validasyon/verifikasyon parametreleri için kestane ve çiçek balları matrikslerinde karsinojen bir madde olan 5-Hidroksimetilfurfural (HMF) içeriği bakımından HPLC ile yapılan analizlerden elde edilen verilerin gösterimi MERLAB Kromatografi Laboratuvarı’nda, sonuçların validasyon/verifikasyon ile ölçüm belirsizliği hesabında istatistiki yöntemler kullanılarak Excel üzerinde raporlanacak verilere nasıl dönüştürüleceği ile raporlamaların nasıl yapılacağı hakkındaki uygulamalı eğitim de MERLAB Seminer salonunda yapılacaktır. Sağlık Bilimleri Fakültesi binasında bulunan Seminer Salonu (172 Kişilik), MERLAB Kromatografi Laboratuvarı ve seminer salonu (35 kişilik) belirlenen katılımcı sayısına aynı anda eğitim verebilmek ve sunumlar için uygun fiziki şartlar ile yeterli donanıma sahiptir. Katılımcıların yol, konaklama ve iaşe giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.